Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

 

Stand-up comedy – visszatekintő

 

 

Június 12-én, a Kiss Ádám – Rekopp György Dumaszínház előadással lezárult a 2009. tavaszi stand-up comedy est sorozatunk. A nagysikerű februári Szőke-Badár est után, ahol még egy eredeti „Szőke festmény” is gazdára talált, sikerült a Dumaszínház legnagyobb húzóneveit a Trafo Club színpadára elhoznunk. A tavasz folyamán többek között Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter, Bödőcs Tibor és Lórán Barnabás (Trabarna) dolgoztatták meg a rekeszizmokat. S bár Trabarna előadása amolyan családi körben zajlott, bátran kijelenthetjük, az elmúlt két év alatt a humor eme egyszemélyes műfajának igazán komoly törzsközönsége alakult ki Gödöllőn.  Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az évadzáró Kiss Ádám estre olyan nagy volt az érdeklődés, hogy 3 héttel az előadás előtt az összes jegy elkelt.

 

 

Ősszel természetesen tovább folytatódnak a stand-up comedy estek és a Godot Dumaszínház vendégjátéka is. Az program összeállításánál figyelembe vettük, hogy az eddig már sikeresen szerepelt humoristák mellett új arcok is a pódiumra kerülhessenek. Így az ősz folyamán először láthatjátok majd a Trafo Clubban Sás Pétert, Szép Bencét, illetve a dumaszínházasok közül Pataki Balázst, Brutit, Bellus Istvánt, Bács Miklóst stb.

 

A szezont szeptember 12.-én Szőke András nyitja, akit a Godot Dumaszínház vendégelőadóiként Aranyosi Péter (október 3.), Kőhalmi Zoltán (december 5.), Beliczai Balázs (október 24.), és Badár Sándor (november 14.)  követnek majd. Végül az őszi évadot december 28-án amolyan utó karácsonyi és elő szilveszteri ajándékként Bödőcs Tibor stand-up estje zárja majd. Mivel a tavasszal bevezetett bérletrendszer úgy látjuk, jól működik, így őszi évadra is megkezdjük a STAND-UP COMEDY BÉRLETEK árusítását. Így ha igazán fanatikus rajongók vagytok, lehetőségetek nyílik rá, hogy kedvezményes áron már szeptember előtt biztosítsátok a helyeteket valamennyi stand-up comedy estre!