Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

 

Néhány dolog ezzel kapcsolatban:

Talán észrevettétek, hogy szinte már csak egész estés programokat szervezünk, este nyolctól hajnali négyig több különféle szórakozás közül választhattok, mindezt egy belépővel vagy akár díjtalanul! 

Beszállítóink jóvoltából egyre több italakcióval tudunk kedvezni ebben a nehéz időszakban a hétvégi kikapcsolódáshoz!

Cointreu-s koktéllapunk árai ma is érvényesek, tehát tavalyi, 2008-as áron kaphatók a koktélok a fenti pultban!

A plazma tv-ken elsősorban a következő programjainkról lehet tudomást szerezni, de a Bajnokok Ligája keddi és szerdai mérkőzéseit, a válogatott meccseit szurkolhatjátok végig, valamint hirdetéseket helyezhettek el rajta mind azt már egyre többen teszik!

Egyre többen kérdezitek hogyan lehetne kibérelni a club-ot, választ e-mailban kaphattok, ha írtok az info@trafoclub.hu -ra (ami eddig volt: szalagavató "after", felező bál, gólyatábor, születésnap, vállalati ünnepség, termékbemutató, alakuló ülés, esküvő, mikulás)!

A klubtagsági kártya előnyei többek között mostantól (október) egyre többször ingyenes belépés vagy kedvezményes belépőjegy vásárlás.
 
A kiemelt rendezvényekre elővételben a Kódex internet kávézóban (Gödöllő Petőfi tér 14.) lehet jegyeket vásárolni, rendelni az info@trafoclub.hu címen.

A végén pedig egy képgaléria, ami több mint másfél éve vár néhány fotóra és a munkára amit megörökít: http://trafoclub.hu/index.php?tid=2&act=ShowGalleryMatter&Gal=2009.11.18.ajto_ablak&nev=Ajtó, ablak