Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

A 2010-es munkálatok során több olyan speciális feladatot kellett elvégeznünk, ami nem látványos de fontos volt a biztonságos és kényelmes üzemeltetéshez. 
Elég sokáig kellett várnunk egy fényvezérlőre, ami nélkül nem lehetett elkezdeni a munkálatokat, de megérkezett és így hozzákezdthettünk a mennyezetten található dolgok leszereléséhez, két napig csípőfogóval dolgoztunk! 
A porosz süveg kialakítású plafonra, ami valamikor simítva és meszelve lehetett 1995-ben "csak feldobáltuk" a maltert és úgy is hagytuk, most végre letakarítottuk és a város összes iskolatábla festékével feketére festettük.  
A gerendákat nem mi tettük oda (többen kérdezték!) de mi festettük át immár harmadszor, most "kátéemsárgáról darubordóra", végre nincs semmi felesleges kábel, tartószerkezet, lámpa, hiányos vakolat ami már régen zavart a fényképek válogatása közben.
A színpadon a hátfal után most a mennyezet is hangszigetelést kapott az élőzenei produkciók hangzása érdekében.
Az oldalfal is kapott hangszigetelő anyagot bár az inkább csak a látvány miatt és szintén csak menet közben alakult így, a tervekben nem szerepelt!
A "szauna" jelleget a fenti pultnál már alkalmazott 3D-s képpel tüntettük el, ami a fényképeken tényleg háromdimenziósnak néz ki.   
A Dj/keverő pultot is kiürítettük, mert ott már nagyon nagy volt a káosz és ki/belátni sem lehetett és hallani sem igazán.
A világot jelentő deszkákat komoly csiszolás után a kapható legerősebb parkettalakkal öt rétegben láttuk el.
A Red Bull-os könyöklők a színpadi padok és asztalok is más szerepet kapnak, helyettük közösen terveztünk a helyhez illő különleges formavilágú asztalokat.
A lenti ruhatárunkban áthelyezésre került a víz és a szennyvízcső is, új egységes padlóburkolatot kapott és az ablaka, ajtaja is megfiatalodott.
Az teljesen lecserélt elektromosvezeték hálózat, hangfal és csoportkábel elrejtésre került.
A fapados villamos jellegű üléses rész cseréje polirattan kültéri ülőgarnitúrára talán a leglátványosabb amely sok telefonos és e-mailes keresgélés végeredménye.
A világító ívet a wembley stadion ihlette, funkcióját tekintve elválasztja a új széles lépcsőfokot, szinteltolást a két oldalon lévő magasított résztől.  
20db bárszékkel bővült a ülőhelyek száma és így most már nincs keveredés, minden a helyére került.
Találós kérdés, hol található most az a két pad ami a csatolt galéria képei között látható a színpadon!
Bár január vége óta nyitva vagyunk ismét, pár elmaradt illetve az eredményt látva felmerült apróság a napokban kerül legyártásra, beszerelésre.
A Trafo Club 14 éves története során ilyen összett felújítást még nem végeztünk 17 nap alatt a pincében szinte mindenhez hozzá kellett nyúlni.
A galériában látható a megtalálásról is néhány fotó illetve az azóta eltelt 14 évből képek milyen is volt!

http://trafoklub.hu/index.php?tid=2&act=ShowGalleryMatter&Gal=2010.januar_lenti_felujitas&nev=Januári munkálatok a pincében