Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Eljött az idő... Szívvel-Lélekkel! Október 19-én az MKK Hök, az ERASMUS, és a TRAFO CLUB közös szervezésében szakítunk interancionálisan. Egy kis első zéhá utáni csapatást szeretnénk belibbenteni a köztudatba. ZUBROWKA NIGHT névre hallgat a SZIEnn.hu következő buliajánlata! A szokásos ingyen popcornt szónélkül megkapjátok a BL meccs alatt, majd, amikor este 10 órakor belibben Andrew G barátunk, topogjatok, csoszogjatok le a tánctérre, mert várnak a legújabb modern tánczenék!
 
"Italakciók ugye lesznek?". Hogyne lennének, úgy ismertek Minket?! Találkozni fogtok a kilincsre akasztós kuponjainkkal, ezeket hozzátok KITÖLTVE magatokkal, mert ezeket bemutatva, Zubi almával gazdagodhat szervezetetek. Öblítés: a méltán elismert Grant's viszkivel megnyomhatod a "zöld füves" vodkát. Na jó a viszkihez kólát is kapsz. Azt gondolod megint egy távoli buli a hidegben, de NEM! ez >>
SZIEnn égetés! Égetés mélyen a tudatalattidba, hogy folyamatosan az csiripeljen az agyadban; Ők mondták, ők ajánlották, akkor rossz nem lehet. Nem is lesz, nem is lesz, sőt fajin lesz mint mindig, mint mindig, mindig, mind, min, mi...is elmegyünk!
Természetesen félreértés ne essék, ez nem zártkörű party! Várjuk minden Kedves hallgatónkat az MKK-ról,a  GTK-ról, na és el ne feledjük imádott gépészeinket sem! Ez a buli mindenkié!
Keresd a bulit a Facebook-on!

Forduljatok szembe az első zéhákkal, mosolyogjatok rá Zubi almával és Grant's lökettel a kézben. A belépők alakulását is szeretném még leközölni: 22 óráig ingyenesen suhanhatsz be a Trafóba, a következő órába egy erős magyar fémszázasért, éjfélig ennek a dupláját fogják tőled kérni... de figyelj! mert 24.00- 02.00 -ig már 500 forint a vám!
 
Na és akkor MOST! Vagy is nem most amikor írom, hanem folyamatosan, felkészítünk Titeket november 9.-ére. Abban a hitben ne éljetek, hogy nem lehet jobb, nem adhatunk többet! A SzületésNap. Közeledik! Meglepetések tömkelege.  Na azt kihagyni...nem is tudom szavakban kifejezni, de nagy balgaság! Írjátok be a naptárba. Most rögtön. November 9. A SZIEnn Szülinapi Party. Hősök. Grandiózum. Meleg! Robbanás. És TI! Ünnepeljetek velünk, mert Mi értetek ünneplünk.