Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

Még a legfanatikusabb Tankcsapda rajongók sem hittek a fülüknek, amikor a zenekartól meghívót kaptak a gödöllői Trafo Clubban tartandó titkos koncertre. 


„Annyira nem volt publikus, hogy még a legjobb barátaink is csak az utolsó pillanatban értesültek erről a buliról.- nyilatkozta Lukács Laci. A célunk pedig természetesen az volt, hogy a pénteki pecsás koncert műsorát kicsit összecsiszoljuk, hiszen fél éve már, hogy nem léptünk fel együtt színpadon. Erre pedig tökéletes helyszínt találtunk Gödöllőn, így egy jó kis klub bulit csaptunk a megjelent mintegy kétszáz fős vendégseregnek. A koncertre természetesen elhívtuk a legfanatikusabb rajongóinkat is, akik megkésett áprilisi tréfának gondolták először a koncert hírét. Csak akkor hitték el, amikor már látták a technikusainkat a bejáratnál beszélgetni.”  


Az esti műsor nem szűkölködött Tankcsapda klasszikusokban, a mintegy 25 dalból álló repertoár végén pedig végre felcsendült a közönség által már nagyon várt, jövőre megjelenő új album első dala, melynek munkacíme egyelőre így hangzik „Mire vagy kíváncsi.” 


A titkos koncert azért a meghívottak mellett a zenekarnak is tartogatott meglepetéseket.


A CLS Musicnál tavaly ősszel megjelent „Elektromágnes” című koncertalbum ugyanis aranylemez lett! Az aranylemezek átadására tehát jobb alkalmat nem is találhatott volna a kiadó, a debreceni trió a koncert ráadásnak szünetében átvehette a fényesen csillogó korongokat! Gratulálunk srácok!

Képeket a titkos koncertről és az aranylemezátadásról a nálunk játszottak című képtárban!

Folyt. köv. most pénteken a Pecsában!