Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»

A 2009-es év első fele a válság ellenére a műsorok tekintetében nagyos erősre sikerült, azt szoktam mondani, hogy az elmút 13 év legerősebb programját hoztunk össze (ami sajnos csak a szintentartáshoz volt elég!).
Állami támogatást idén tavasszal sem vettünk/vehettünk igénybe a koncertek lebonyolításánál.
Nagy sikerű előadást tartott a dobogón: Szőke-Badár páros, Kőhalmi Zoltán,
Kovács András Péter, Bödőcs Tibor, a színpadon: Quimby, Back II Black, Péterfy Bori, Tankcsapda, itt kezdte a tavaszi turnéját: a Depresszió és a 30Y, a legendás "régizenés" estek vendégei voltak: Szűcs Judith, Baby Gaby, Hip Hop Boyz, Fiesta, egy vicces este pedig Fekete Pákó.    
Több sorozatunk folytatódik, de át kell egyet-kettőt alakítanunk.
Marad a Dumaszínház(!), erős lesz az élőzenei felhozatal, közkívánatra sűrűbben lesz Magyar buli és retró party sztárvendégekkel.
Továbbra is érdemes korán érkezni, ha nem belépőre hanem "üdítőre" szeretnéd a pénzedet költeni,
illetve érdemes kihasználni az "egy belépő két program" akciókat!
A nu generation party sorozat az ősszel indult, aki nem tudná itt fiatal modern zenekarok lének fel szigorúan élőben, a koncert után pedig azok a dalok szólnak amiket mindanyian szeretünk, de egy disco-ban és egy rock buliban se játszák, vagy csak ritkán.
A szezon utolsó fellépője, mint egy bónusz a Balkan Fanatik lesz június 5-én pénteken, ebből következik, hogy a hónap első péntekjének legendás retró bulija szombatra költözött a járás leg-leg Dj-jével.
Reméljük mindenki el tud menni nyaralni a beach-re, de ha mégis itthon marad, akkor Trafo Club!