Elefánt koncert, vendég egy5egy
2024. 04. 26. 19:00
»
Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Mr Lova - Mamma Mia

@ 2020. augusztus. 08. 22:00

  Infó
  

Mr. Lova pres: Mamma Mia!

Helló belló, azannyát, itt már megint Mr. Lova-Lova, az intergalaktikus májrombolóügyi biztos feleségének az élettársa! Térjünk a lényegre: igen, ismét bedobjuk a közösbe a partykecót (is), úgyhogy tessék szépen készülni lélekben, mert odapirítunk egy Mamma Mia-s éjszakai fincsiséggel!

Jó-jó, kicsit elragadtattuk magunkat, szóval mindenki nyugodjon le villámgyorsan a pi**ába! DE! IGEN, megforgatjuk kedvenc vidéki városunk szívében a legikonikusabb ABBA muzsikákat: lesz itt minden, mi szem s májnak ingere: romantika, vígjáték, nevetés, őrület, arconpörgés, drinki, csókcsata a sarokban, na meg pár artikulálatlanul üvöltözős Mamma Mia! nóta is felcsendül... Farpofákat összeszorítani, hajakat belakkozni, rágót a fül mögé, poharakat kézbe ragasztani, berúgjuk a régió legnagyobb retró táncizós mulatságát! Már csak te kellesz hozzá bébi! Beadod vagy beljebb?

A homokóra megfordítva! Save the date: AUGUSZTUS NYOLC, MAMMA MIA!

Belépő
Elővételben: 1500ft
Helyszíni belépő: 2000ft - KORLÁTOZOTT számban!
Elővételes jegyekért keresd promótereinket!

Korhatár:
16+

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít
A létszámkorlátozások miatt elővételben és helyszínen is korlátozott számban állnak rendelkezésre a belépőjegyek! A biztos bejutás érdekében váltsd meg jegyet elővételben (azzal 23:00-ig érkezz meg a helyszínre), illetve a helyszínre is érkezz korán, ugyanis ha elérjük az 500 főt, a szórakozóhelyre csak a távozók függvényében tudunk beengedni újabb vendégeket!

https://www.facebook.com/events/4210501705658085/

BOOM fényképe.