Pinkers + Küszöb
2024. 05. 17. 19:00
»
« vissza

Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje "Kapunyitás" címmel

@ 2024. január. 20. 19:0

  Infó
  

Kapunyitás - Még előtted az élet

Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat? Hogyan találjuk meg az éttermet a legolcsóbb kiszállítással? Miért mossam külön a színeset a fehértől, hogyha nemsokára úgyis beköszönt a klímakatasztrófa? Honnan kellene tudnom ezekre a kérdésekre a választ? Ki készített fel minket ezekre? Lesz-e kijelentő mondat ebben a leírásban?

Kérdések, amikkel a fiataloknak napi szinten szembe kell nézniük. Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté új estjükben most ezekre keresik a választ. Közben pedig megismertetnek minket a milleniálok hétköznapjaival, az útkeresés nehézségeivel és az önállósággal járó szorongással és pánikkal.
-----

 

<br /><br />  https://dumaszinhaz.jegy.hu/program/kapunyitas-meg-elotted-az-elet-acs-fruzsina-es-szabo-balazs-mate-kozos-estje-155420/1075533<br /><br /></td></tr></table><script>document.title='TrafoClub - Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje